Love of Lesbian clou demà la programació del Sons del Món 2012

Després dels concerts de Miquel Abras i de Manuel Carrasco del passat dissabte a la Ciutadella, on el cantautor d’Isla Cristina presentà davant un entregat públic format per més de 850 persones el seu cinquè treball i disc de platí  "Habla", aquest divendres 27 de juliol, arriba el torn de Love of Lesbian. El quintet arriba a Roses després de l’aclaparador èxit assolit el passat 12 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona.

Presentació oficial a comarques gironines

La formació encapçalada per Santi Balmes, presenta a Roses el seu últim disc "La noche eterna/Los días no vividos", després de l’èxit assolit amb el seu darrer treball '1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)' (2009). Durant dos anys i 150 concerts, el quintet va presentar en viu l'àlbum per tota Espanya amb un directe explosiu que va anar multiplicant el nombre dels seus fidels fan, fins que '1999' es va convertir en Disc d'Or el desembre passat.

Després d'un any i escaig mig retirats dels escenaris, el quintet torna amb 'La noche eterna. Los días no vividos', el seu setè àlbum –el quart en castellà, després dels inicis en anglès–. Un disc doble que reflecteix les dues cares d'aquella intensa etapa en què van viure de nit i van deixar de viure de dia, i en què gairebé abandonen la seva vessant més bandarra i lúdica a favor del pop èpic romàntic que tan bé saben fer. Potser el seu directe ha perdut les ulleres de plàstic, però ha guanyat en emoció. Que Roses es prepari per sentir els crits dels membres del sempre en expansió club de fans de John Boy.

Poet in Process, teloners

El grup de Nacho Arola, germà del prestigiós cuiner, Poet in Process seran els teloners en el concert de demà. La seva música ha estat la banda sonora original de Hell Boy 2 de Guillermo del Toro. Han tocat per Tot Espanya i al festival CMW de Toronto i el SXSW d'Austin TX.

Durant el 2011 treballen dur amb el nou disc, "Long Time No See" superant infinitat de contratemps, convertint la gravació en alguna cosa artesanal, gravat en diferents estudis, i amb la col·laboració de grans tècnics i professionals els quals també incorporen el seu granet de sorra en el resultat final del disc.

El vi seleccionat pel sommelier Roger Viusà per a aquesta nit musical, serà el Gran Caus blanc de Can Ràfols dels Caus (DO Penedès).