El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa en la primera fira virtual de turisme OnViaje

Entre març i juny l'organisme ha deixat d'assistir a dotze fires a causa del coronavirus

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa des d'aquest dijous en la primera fira virtual de turisme OnViaje. Es tracta d'un esdeveniment per promocionar destinacions turístiques entre professionals i públic general de l'estat espanyol i Portugal.

Durant quatre dies, la fira està oberta 24 hores al dia. En ella hi ha participat 34 expositors, entre ells destinacions turístiques, agències de viatge, portals i empreses d'activitats. El Patronat ha instal·lat un estand virtual i tots els usuaris que s'hi acosten poden veure publicacions sobre les experiències que ofereix el territori gironí. A més, també es poden fer reunions comercials i 'networking' entre els usuaris.

Des del Patronat recorden que aquesta fira compta amb un format innovador i sostenible que permet reunir un públic molt ampli. Per altra banda es redueixen les despeses de desplaçament i també el transport del material de promoció.

L'organisme públicoprivat ha deixat d'assistir a dotze fires entre el març i el juny que s'han anul·lat a causa del coronavirus. De tota manera, n'hi ha quatre que ja s'han aplaçat a la tardor. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha hagut de modificar el pla d'accions previst per aquest 2020 per adaptar-se a la situació.