Una quarantena de dotacions treballen en un incendi forestal a Sant Feliu de Buixalleu

El foc està actiu i avança cap al barranc de Nualart

Segons informa el cos dels Mossos d'Esquadra, com a mesura preventiva s'han desallotjat sis persones de la casa de colònies Can Vendrell i s'ha recomanat el confinament dels veïns de la urbanització Riuclar.

L'alcalde de Sant Feliu de Buixalleu, Josep Roquet, ha destacat que l'incendi està cremant la zona de Grions prop de la carretera que uneix Arbúcies i Hostalric. Roquet ha detallat que el foc està "cremant molt" perquè en aquesta zona hi fa vent, molta calor i la vegetació està "molt seca".

L'alcalde ha detallat que els diversos efectius de Bombers de la Generalitat estan intentant controlar el foc i, de moment, ja han desallotjat per precaució una casa de colònies, Can Vendrell, prop de l'incendi on s'hi allotjaven si persones. També han demanat als veïns de la urbanització Riuclar que es confinin a casa. En principi, en aquesta zona no hi ha cap urbanització ni masia, ha destacat Roquet.

Els bombers detallen que estan atacant sobretot el cap de l'incendi per evitar que arribi al barranc. Com a conseqüència del foc, hi ha tallada la carretera GI-553 en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 0 i el 6. Fan desviaments per les carreteres GI-552 i C-35.