S'obre el termini per accedir a 27 habitatges amb protecció oficial a les Preses

El consistori portarà a terme una reunió informativa el proper 5 de març al Centre Cultural de les Preses

Els pisos de lloguer es troben en un edifici del carrer dels Teixos, disposen d’una habitació i d’una superfície útil d’entre els 44 m2 i els 47 m2. L’edifici inclou 37 habitatges, quinze dels quals van ser adjudicats el passat mes de gener. Un pis s’ha reservat a l’Ajuntament per cobrir necessitats socials.
Els habitatges en règim de compra estan situats a l’Avinguda de l’Estació i tenen tres dormitoris i una superfície de 75 m2. El bloc és d’onze pisos, i cinc van assignar-se, igual que els de lloguer, el passat mes de gener.
 
Per tal d'obtenir més informació es pot visitar el web d’Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, que administra els habitatges amb protecció oficial de la Generalitat: www.adigsa.cat (apartat d’habitatges en convocatòria oberta> habitatges en procés d’adjudicació).
 
Entre els requisits generals d’accés, cal que les persones sol·licitants estiguin empadronades en el municipi de les Preses o a la comarca de la Garrotxa amb una antiguitat d’un any en els darrers deu anys. Adigsa i l’Ajuntament han organitzat un acte per informar de les normes particulars per accedir als pisos de les Preses el proper divendres 5 de març al Centre Cultural de les Preses (a les 20:00 h).