Es pressionarà el govern de Madrid amb cada nou accident a l'N-II

Els alcaldes de la Selva bombardejaran la bústia de Foment amb correus electrònics

"Sembla que parlin d'un corriol i no de la carretera més important que tenim, la connexió amb Europa", ha afirmat l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, que ha estat qui ha proposat al Consell d'Alcaldes de la comarca que cada vegada que hi hagi un nou accident de trànsit a l'N-II ho facin saber a Madrid.

Roura ha explicat que la intenció és que tant el ministeri com els portaveus de la comissió de Foment "prenguin consciència" de la "gravetat" de la situació i que entenguin que les reclamacions del territori no són per caprici, sinó perquè realment ha de ser una prioritat el desdoblament de l'N-II.

El president, Robert Fauria, ha recordat que l'expedició d'alcaldes i representants de consells comarcals a Madrid per reclamar la represa de les obres els va deixar amb una sensació agredolça. "Ens van rebre i tractar bé, però continuem preocupats pel futur de la carretera", ha explicat.

A partir d'ara, quan hi hagi un nou accident a l'N-II, al seu pas per la comarca, l'ajuntament afectat i també el consell comarcal enviaran un informe a Madrid per comunicar "la desgràcia" i reclamar el desdoblament per acabar amb la sagnia constant de víctimes d'accident.

A més, també ho faran arribar a tots els ajuntaments de la comarca perquè, si volen, se sumin a la reclamació i també notifiquin el succés a Madrid. Precisament dilluns hi va haver un nou accident mortal. Va ser a l'alçada de Maçanet de la Selva.

En defensa dels consells comarcals

El Consell d'Alcaldes de la Selva també han aprovat dues mocions de rebuig a la reorganització del món local i per defensar el paper dels consells comarcals com a prestadors de serveis de proximitat.