Girona acull la primera presentació d'un llibre des del coronavirus de la mà de Rafel Nadal

El periodista i escriptor emplaça els lectors a la plaça de Sant Jordi

El periodista i escriptor gironí Rafel Nadal presentarà, aquest dissabte a Girona, la seva última obra, ‘Mar d’Estiu. Una memòria mediterrània’. Serà la primera presentació amb públic d’un llibre a les comarques gironines des de l’esclat de la covid-19.

L’acte per presentar ‘Mar d’Estiu’, que va publicar el maig, tindrà lloc a la plaça Jordi de Sant Jordi al costat de la Llibreria 22 a les dotze del migdia. La presentació consistirà en una conversa entre l’autor i el també periodista i escriptor Eloi Vila.  L’activitat serà a l’aire lliure i es prendran totes les mesures de seguretat.

Amb ‘Mar d’estiu’, Nadal evoca els seus records del Mediterrani en aquest volum de la nova col•lecció d’Univers, Joie de vivre, i relata moments viscuts en cinc illes: Stromboli, a l’arxipèlag de les Eòlies; Hidra, on va conèixer Leonard Cohen; Xipre, “com un vaixell a la deriva que apunta al Líban amb la proa, sempre a punt d’enforquillar les costes del petit país de l’Orient Mitjà”; Portlligat, els seus pescadors i la recepta secreta d’es mero amb suc; i Icària, l’illa dels miralls.