El Festival de Cap Roig anul·la pel coronavirus l'edició d'enguany i trasllada alguns concerts al 2021

Qui hagi adquirit les entrades les podrà conservar o reclamar els diners

El segon festival més important de la província de Girona també ha caigut fruit del coronavirus. El Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper's Live amb l'impuls de CaixaBank, ha anunciat avui que posposa fins l'any vinent la seva vintena edició, que estava prevista entre el 10 de juliol i el 22 d'agost d'enguany.

Després d'analitzar durant les darreres setmanes la viabilitat i possibilitats d'adaptar el certamen a les noves mesures que afecten la celebració d'espectacles culturals, la direcció de Festival de Cap Roig ha pres la decisió d'ajornar l'edició d'enguany com a "mostra del compromís i la responsabilitat de l'organització amb la salut dels assistents, els artistes i els diferents equips involucrats aquest esdeveniment musical".

En les darreres setmanes, des de l'organització s'ha treballat per reprogramar i anunciar així les primeres dates de la pròxima edició. Els concerts que es podran assistir l'any vinent són els de ManelPablo Lopez, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp's Roger HodgsonEstopaAra MalikianSergio DalmaEl Pot Petit (Cap Roig mini), BlaumutDavid BisbalMag Lari (Cap Roig mini), Morat i Antonio José.

Les entrades ja adquirides pels concerts reprogramats pel 2021 seran vàlides l’any que ve amb el mateix lloc assignat. No obstant això, les persones que no puguin assistir a la nova data del concert l'estiu que ve, podran sol·licitar la devolució de l'import per correu electrònic: ticketing@caproigfestival.com

Els concerts que no s’han pogut reprogramar per a l'edició de 2021, es cancel·len i automàticament i en les pròximes 48 hores Clipper 's Live procedirà al reintegrament de l'import de les entrades. Els concerts cancel·lats són The Lumineers, Yann Tiersen, Lionel Richie, Mika, Gilberto Gil-Nos a Gente, Herbie Hancock, Juan Diego Flórez, Andrea Bocelli, Travis, Aitana i Julio Iglesias. 

A principis de l'any que ve es revelarà el cartell complet de Festival de Cap Roig 2021.