Detingut a Roses un conductor carregat de droga que s'ha saltat un control de la Policia Local

Els agents han estat a punt de ser atropellats pel jove de 21 anys

La Policia Local de Roses (Alt Empordà) ha detingut aquest matí un conductor de 21 anys d’edat en  possessió de 31 grams de marihuana, 10 grams de haixix i 4 grams de cocaïna. La detenció ha tingut lloc després que el conductor hagi iniciat la fuga després de saltar-se un control de trànsit a l’entrada de Roses i d’envestir els agents que el realitzaven.

La detecció del vehicle ha tingut lloc en un control de trànsit que la Policia Local realitzava a la carretera GI-610, en la intersecció amb la ronda de ccircumval·lació. Pels voltants d'un quart de dotze del migdia, un turisme s’ha saltat el control, donant-se a la fuga i generant una situació de risc cap als agents que realitzaven el servei, els quals han hagut d’apartar-se per no ser envestits.

La persecució policial iniciada immediatament ha permès interceptar poc després el vehicle al carrer Pica d’Estats. En l’escorcoll realitzat, s’han localitzat 8 paperines (4 grams) de cocaïna, 9 bossetes (31 gr.) de marihuana, una peça (10 grams) de haixix i diners en efectiu per valor de 270 euros.

El conductor del vehicle ha estat detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues i dos delictes contra la seguretat viària (conducció temerària i conducció sense permís de conduir) i ha estat traslladat a l’Àrea de custòdia de detinguts de Mossos d’Esquadra, a l’espera de ser posat a disposició judicial.