Un jove és apunyalat en una baralla multitudinària a Empuriabrava

La baralla s'ha produït entre dos grups que s'han llençat objectes que trobaven pel terra

  • A la zona aquest matí encara hi havia restes de la baralla © ACN
    A la zona aquest matí encara hi havia restes de la baralla © ACN
  • Els joves que s'han barallat sortien de l'interior d'aquesta discoteca © ACN
    Els joves que s'han barallat sortien de l'interior d'aquesta discoteca © ACN
Poc després que la discoteca 'Viva' tanqués les portes, ha començat un enfrontament entre dos grups de joves que ha derivat en una baralla multitudinària pels carrers de darrere el local d'oci nocturn d'Empuriabrava. Segons ha explicat en Chris, un veí de nacionalitat alemanya que ha presenciat els fets i ha alertat la policia, la baralla s'ha convertit en una 'batalla campal' perquè els joves han utilitzat objectes que trobaven per terra com pals o ampolles.

Com a resultat de l'atac, un dels joves implicats en la baralla ha resultat ferit per un apunyalament. El jove ha hagut de ser atès d'urgència per una ambulància a la zona dels fets.

Conflictes constants

Els veïns de la zona afirmen que els conflictes són constants i que cada setmana hi ha baralles o desperfectes causats pels joves que surten de la discoteca Viva. 'Vénen a divertir-se, beuen i després sempre hi ha merder', ha explicat un veí, que critica la poca presència policial. 'Si saben que sempre hi ha conflictes, per què no vénen a patrullar a les hores que tanca la discoteca', es preguntava en Chris, el veí que ha avisat la policia.

A la zona hi viuen pocs veïns però afirmen que n'estan 'tips' de no poder descansar durant les nits dels caps de setmana perquè hi ha crits o perquè hi ha baralles entre grups de joves. 'Aquesta nit pensava que havien entrat a casa perquè sentia molts crits i cops', ha lamentat un veí. 'Hi ha d'haver més policia aquí perquè sinó a l'estiu anirà a pitjor', finalitzen els veïns.
  • El veí que ha alertat la policia, en Chris, explica que la baralla ha estat entre dos grups de joves que sortien de la discoteca Viva