El cinema Truffaut de Girona, primer de tot Catalunya en reobrir les seves portes

Serà el proper 12 de juny

Després de tres mesos el Cinema Truffaut es disposa a obrir les seves portes ara que la Regió Sanitària de Girona ha entrat en fase 2. D’aquesta manera es converteix en la primera sala de cinema de tot Catalunya en obrir les seves portes i reprendre l'activitat.

El Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona, com a entitat gestora del cinema Truffaut, ha decidit tornar a obrir el Truffaut el proper divendres 12 de juny, assumint la responsabilitat com a cinema públic de reactivar i dinamitzar novament la cultura i  a animar a la gent a tornar a veure pel·lícules a les sales de cinema una vegada la situació sanitària ja ho permet i seguint estrictament totes les mesures obligatòries decretades per les autoritats sanitàries.

Pel què fa a la programació del cinema, i a tall d’avançament, a partir del divendres 12 de juny s'inciaran les projeccions amb la reestrena del film interpretat per Catherine Deneuve i Juliette Binoche “La verdad”, del japonès Hirokazu KoreEda. Al llarg de la setmana del 12 al 18 de juny, a banda d’aquest film, oferiran també quatre projeccions especials amb motiu de la reobertura del clàssic d’Alfred Hitchcock “Encadenados”, amb Ingrid Bergman i Cary Grant, al preu especial de 3 euros.

Cada dilluns, a partir del 15 de juny, reprendran i finalitzaran el cicle de la FilmoTeca de Catalunya dedicat al cineasta japonès Kenji Mizoguchi. En concret, dilluns 15 es projectarà “El intendente Sansho”.

A partir del divendres 19 de juny arribaran ja les estrenes regulars amb el darrer film del quebequès Xavier Dolan “Matthias & Maxime” com a primer títol. Altres estrenes de les properes setmanes seran “Un blanco blanco día”, de l’islandès Hlynur Palmasón, gran triomfadora al recent D’A Film Festival, la comèdia israeliana “Todo pasa en Tel Aviv” i l’esperada “Under the skin” de Jonathan Glazer, amb Scarlett Johansson.