El White Summer desafia el coronavirus i anuncia la seva celebració aquest estiu

Tindrà lloc de l'1 al 23 d'agost a Pals

White Summer Costa Brava confirma la celebració de la seva novena edició, que tindrà lloc, tal com estava previst, de l'1 a el 23 d'agost de 2020 a Masos de Pals (Baix Empordà).

En compromís amb la reactivació del món cultural i l'economia del territori on es troba, es reafirma en el seu propòsit original i readapta el seu format i programació en compliment amb la normativa sanitària vigent.

Miryam Cuatrecasas, fundadora de l'esdeveniment, explica que "Aquest any, més que mai, sentíem la necessitat de celebrar l'art de viure. En un context com l'actual, White Summer té el compromís de donar suport a l'economia local, al talent de proximitat, i a el disseny emergent. La nova normalitat no ens ha d'impedir que tornem a sentir la necessitat de celebrar l'art de viure ". L'emprenedora va organitzar l'edició inaugural de White Summer després de la recessió de 2008 com una iniciativa d'entreteniment oberta i inclusiva.

"Estem treballant intensament perquè White Summer 2020 garanteixi plenament la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats. Això és una prioritat per a nosaltres. I tots aquests esforços valdran la pena per fer possible el que molts imaginaven que seria impossible ", recalca Jan Barthe, director estratègic de el grup.

L'organització donarà el 20% del recaptat amb les entrades venudes durant el confinament a la campanya #JoActuoXDonar de Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Safe & Sound

Amb un nou lema, Safe & Sounds, White Summer oferirà activitats i espais per a totes les edats durant les seves prop de quatre setmanes de durada -diàriament, des les sis de la tarda fins passada la mitjanit-. Per a això, la programació i el format de White Summer estan essent redissenyats per ajustar-se a totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. Alguns dels punts forts seran els concerts acústics d'artistes emergents, restaurants i espais gastronòmics km 0 i dissenyadors emergents "made in Catalunya", tots ells repartits per un extens recinte en plena natura. L'organització desvetllarà properament tots els detalls que definiran una de les seves edicions més especials i simbòliques.

Cuatrecasas comenta que "demostrant el nostre afecte pel territori, i el nostre compromís com a marca, White Summer 2020 es proposa donar suport al talent local i al producte km0, els que més han patit les conseqüències derivades de la pandèmia. Anem a oferir la millor versió de la cultura i l'entreteniment mediterrani ". L'equip de White Summer informarà regularment sobre totes les mesures sanitàries i de seguretat que han de ser adoptades durant l'esdeveniment, així com sobre la capacitat màxima i la resta de protocols que seran implantats en compliment amb la normativa vigent el mes d'agost.

Més de 50.000 metres quadrats

El recinte de White Summer 2020 s'ha redissenyat en compliment de la normativa sanitària. "La principal novetat d'aquest any és que el recinte de White Summer s'ha dividit en quatre mons a l'aire lliure, amb accessos independents, que ens permetran evitar les aglomeracions de públic i garantir la distància de seguretat" recalca Jan Barthe. Més de 50.000 metres quadrats de natura, art i creativitat permetran a tots els visitants gaudir de l'edició d'enguany.

"Hem creat un comitè de control i seguretat que supervisarà constantment el compliment de la normativa sanitària durant la celebració de l'esdeveniment. L'objectiu d'aquest comitè és que l'edició 2020 de White Summer es converteixi en l'experiència d'entreteniment més segura de la Costa Brava ", assegura Cuatrecasas.

L'eliminació de el pagament en efectiu, la nova distribució del recinte o la desinfecció permanent d'espais són algunes de les mesures que s'aplicaran per garantir un White Summer 2020 adaptat a la nova normalitat.

White Summer Sounds s'ajorna fins 2021

Les mesures de distanciament social i recomanacions de salut no permetran, però, la celebració dels concerts a l'escenari principal de l'esdeveniment. Per això, l'organització ha pres la decisió de posposar el cicle de concerts de White Summer Sounds en agost 2021, coincidint amb la desena edició de White Summer.

L'organització confirma que les entrades que ja s'havien adquirit per a aquest any seguiran sent vàlides per als concerts de l'any que ve. A més, White Summer va premiar la fidelitat dels que conservin la seva entrada oferint-los diferents recompenses que permetin gaudir de la propera edició 2021 de White Summer Sounds.