Atrapen un lladre que va furtar en deu supermercats de Catalunya, dos d'ells gironins

Actualment el lladre està complint condemna al Centre Penitenciari de Ponent per un altra causa

Els Mossos d’Esquadra han resolt deu furts en establiments d’alimentació de diferents municipis catalans. El lladre, un home de 27 anys i de nacionalitat romanesa, actualment es troba ingressat al Centre Penitenciari de Ponent per una altra causa.

La majoria dels deu furts es van cometre entre els mesos de gener i febrer d’enguany en  quatre botigues de Barcelona, dos de l’Hospitalet de Llobregat i una d’Altafulla, Salt, Tortosa i Hostalric.

L’investigat utilitzava sempre el mateix modus operandi. En tots els casos, omplia el carret de la compra amb productes d’alt valor econòmic, majoritàriament begudes alcohòliques, i esperava el moment que no hi hagués vigilància per marxar del local.

L’investigat furtava productes d’alt valor, clarament amb un ànim de lucre, sense furtar productes de primera necessitat motiu pel qual els Mossos d’Esquadra van sospitar que tot allò que furtava ho venia posteriorment al mercat il·legal.

Els Mossos d’Esquadra van relacionar les deu denúncies dels diferents establiments i el total del valor del producte furtat ascendia prop dels 6.000 euros.

Gestions posteriors d’investigació van determinar que la persona sospitosa era un home que estava complint condemna des del mes de febrer al Centre Penitenciari de Ponent i li constaven 32 antecedents policials per delictes patrimonials per diferents cossos policials.