L’Associació Turística de Palafrugell roda un vídeo promocional

Amb la cançó "Xancletes de goma" animen a visitar els racons de Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu

Els actors que apareixen en el vídeo són empresaris, treballadors, familiars i amics dels establiments integrats a l’Associació Turística de Palafrugell. “És gent que es dedica a aquesta feina per fer que l’estada dels que ens visiten sigui el millor possible. Aquesta és una manera diferent de buscar la complicitat dels nostres clients i difondre el nostre producte i el nostre paisatge amb pocs intermediaris”, assegura el portaveu de l’ATP, Lluís Pellicer. L’eslògan de l’anunci deixa clar el missatge: “Benvinguts a casa vostra, la Petita Costa Brava”.
 
El vídeo, rodat en les últimes setmanes en escenaris com la Platja del Golfet, la de Port Bo, Llafranc i Tamariu, recull en 1 minut i 20 segons un compendi d’històries que es poden viure qualsevol dia d’estiu a La Petita Costa Brava. Arrenca amb una suggerent  sortida del sol arran de mar i acaba amb una festa en una platja d’aquest entorn privilegiat.  “Creiem que a tothom qui vegi el vídeo li entraran unes ganes irreprimibles de visitar la Petita Costa Brava”, explica el portaveu de l’ATP, Lluís Pellicer.
 
La cançó de l’estiu de la Petita Costa Brava l’han composat Els Cremats i forma part del CD que aquest grup de Palafrugell traurà al mercat la propera tardor. Es titula “Xancletes de goma”, convida a gaudir de l’estiu, la platja, el sol i l’entorn,  i té tots els ingredients que necessita una cançó d’aquestes característiques.
 
L’Associació Turística de Palafrugell agrupa una trentena de petites empreses familiars vinculades al turisme de Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu. Entre d’altres activitats, promociona el municipi en les cinc fires turístiques en què la patronal hostalera té previst participar al llarg de 2012 a Catalunya i el sud de l'Estat francès.