El Festivalot de Girona, suspès definitivament malgrat es va traslladar al setembre

La promotora es veu incapaç de garantir la seguretat dels assistents

Davant les dificultats per poder garantir la seguretat dels assistents, el Festivalot ha anunciat avui la cancel·lació del festival de música en família de Girona.

Els detalls sobre com serà la tornada a l’escola, amb mesures especials i restriccions de contacte entre infants, han fet prendre la decisió final de la promotora Pistatxo Produccions que organitza el certamen. El fet de ser un festival amb alt volum d’assistents i amb la majoria de la programació gratuïta al Parc de la Devesa expliquen els fa "inviable" adaptar el format a les circumstàncies actuals.

Des de l’organització es vol transmetre que es pren la decisió a contracor, ja que s’ha estat treballant fins a l’últim dia en la sisena edició d’un Festivalot que ja tenia més de 15 artistes confirmats.

Els Amics de les Arts, grup de música responsable del projecte, subratllen les greus afectacions per la cultura que està tenint la crisi sanitària actual; que en el seu cas els afecta com a artistes i també com a promotors. 

El Festivalot tenia prevista la seva celebració el primer cap de setmana de juny; a causa de la situació extraordinària actual, la data s’havia canviat pel cap de setmana del 19 i 20 de setembre. S’esperava l’assistència d’unes 20.000 persones per aquell cap de setmana.