Ferit un home al caure a la llera del riu Onyar, a Girona

La víctima, que té 37 anys, ha estat traslladat amb ambulància a l'Hospital Josep Trueta

Els fets han tingut lloc pels voltants de les deu del matí a l'alçada del Jardí de la Infància, a tocar de la plaça Catalunya de Girona. L'home, que té 37 anys, s'ha enfilat a la barana per intentar recuperar un objecte que li havia caigut a l'altra banda, i que havia quedat en un repeu.

La víctima, però, s'ha atansat massa, ha acabat fent una tombarella i s'ha precipitat daltabaix. En aquesta zona del riu, l'Onyar porta molt poca aigua, i la víctima ha quedat estesa al llit de formigó. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues unitats dels Bombers, efectius del SEM i agents de la Policia Municipal, que han baixat fins al riu per l'accés que dóna al carrer de la Rutlla.

Després d'una primera assistència, on li han posat un collar ortopèdic, l'ambulància ha traslladat l'home -que no és veí de Girona- fins a l'Hospital Josep Trueta. Segons informen fonts del centre, els metges l'estan atenent a hores d'ara. L'home no té res greu, llevat d'algunes fractures.

Aquesta no és la primera vegada que algú cau daltabaix en aquesta zona de l'Onyar al seu pas per Girona. El maig del 2009, un noi de 35 anys va morir en caure d'esquena des de la barana de la plaça Catalunya. La víctima estava celebrant una victòria del Barça amb altres aficionats, es va asseure a la barana i s'estava balancejant quan va caure al riu.

El noi va anar a parar a l'aigua i, tot i que se'l va traslladar d'urgència a l'hospital, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Va morir poca estona després, durant la matinada, a conseqüència de la gravetat de les ferides que li havia provocat la trompada en caure daltabaix.