El Celler de Can Roca serà el primer tres estrelles Michelin d'obrir a l'Estat el proper 23 de juny

L'espai de l'àgora del Mas Marroch obrirà el 4 de juny

El Celler de Can Roca serà el primer tres estrelles Michelin d'Espanya a reobrir les seves portes el 23 de juny, i ho farà amb "optimisme" i amb una proposta gastronòmica que seguirà "molt vinculada al producte local", a més de a la creativitat i a la innovació.

Així ho ha avançat aquest dimecres a Efe el cuiner Joan Roca, que ha reconegut que "no serà possible abraçar als clients", però mantindran tot l'esperit, tant en cuina com en sala, d'oferir-los una experiència única al món, reconeguda en diverses ocasions com a millor restaurant del món.

El Celler de Can Roca va tancar el 13 de març, uns dies abans que s'oficialitzés l'estat d'alarma i des del principi els germans Roca van optar per tancar-lo durant un mes per "responsabilitat", tal com deia el xef Joan Roca. Finalment, aquest mes inicial s'acabarà traduint en més de tres mesos.

Per contra, la setmana que ve ja obrirà el restaurant del Mas Marroch, el nou espai de restauració provisional que els tres germans han instal·lat a l'espai de l'àgora de l'establiment per a càterings que tenen a Vilablareix (Gironès).