Salvem el Golfet reclama a l'Ajuntament de Palafrugell que retiri les roques al camí de ronda

L'entitat es queixa de la manca de resposta del consistori baixempordanès

L'entitat Salvem el Golfet ha reiterat la seva petició a l'Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) perquè retiri les roques de grans dimensions que van caure al camí de ronda que hi ha al costat de la platja del Golfet.
Durant el temporal Gloria es van produir un conjunt d'esllavissades i va provocar la caiguda d'unes roques al camí de ronda. De moment, hi ha una cinta policial que impedeix l'accés per seguretat. L'entitat ecologista va demanar a l'Ajuntament de Palafrugell que s'inspeccionés la zona per saber el nivell de seguretat i concretar les accions que fessin falta. Tot i així, l'entitat encara no ha obtingut resposta d'aquesta instància. Salvem el Golfet ha recordat que van presentar una segona instància el 13 de maig.
 
De tota manera, l'entitat ha anunciat que des del febrer s'han produït noves esllavissades i ha mostrat la seva preocupació per la inseguretat que genera l'estat del camí. Salvem el Golfet ha recordat que aquest dilluns Girona podria entrar en la fase 2 i això podria comportar un augment d'afluència a la zona.
 
Els ecologistes, però, han apuntat que també hi ha altres instàncies que han presentat a l'Ajuntament de Palafrugell i encara no han obtingut resposta.