La Generalitat invertira 4,5 MEUR al Logis Empordà de Vilamalla

S'ha anunciat en una reunió entre govern, empresaris i els consistoris de Figueres, Vilafant i Vilamalla

El govern de la Generalitat ha anunciat avui que invertirà 4,5 milions d'euros (MEUR) en el Logis Empordà de Vilamalla (Alt Empordà) i ha avançat que hi haurà diverses inversions privades en els propers mesos.

Segons ha explicat l'alcaldessa de Figueres,Agnès Lladó, "Logis Empordà no és un futur sinó que és un present i avui ho hem exposat. La reactivació econòmica de Figueres passa per pensar en clau d'àrea urbana i que a més de la millora en qualitat del comerç i el turisme excel·lim també en logística i en això, el Logis Empordà és imprescindible, dins del marc d’estratègia territorial de la comarca"

Per l'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys "ha estat una reunió molt interessant. Treballar conjuntament entre el sector privat i empresaris de la comarca amb l’administració pública és imprescindible, i més ara, en el moment excepcional que estem. El treball conjunt a nivell d’àrea urbana és fonamental. Amb aquesta reunió de treball hem constatat que tots anem a una”.

L’alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, ha explicat que “ja fa temps que anem treballant a nivell d’àrea urbana la promoció de l’activitat econòmica, i fer-ho conjuntament és fonamental per reactivar l’economia. Des de Vilamalla posem a disposició la zona industrial amb tots els serveis possibles per tal de fomentar aquesta recuperació”.

L'anunci ha arribat en el transcurs d'una trobada telemàtica entre empresaris de la indústria, la logística i la gran distribució impulsat pel consistori de la capital altempordanesa per posar en comú el pla de reactivació econòmica de la ciutat.

En la reunió d'avui també hi eren presents el secretari General de la Vicepresidència del Govern de Catalunya, Albert Castellanos, el tinent d'alcalde de Figueres, Jesús Quiroga i representants d'empreses com Food Ibérica, Cusins, Rieju, Garcia de Pou, Bac Valves, Grup Peralada, Grup Costa Brava, Establiments Coll, Tax, Minerals Girona, Transports Padrosa i Friolisa.