Girona inaugura els nous vestidors de la zona esportiva municipal de la Devesa

Aquest equipament substitueix els mòduls instal·lats al costat de les piscines des del 1990

Els nous vestidors tenen una superfície total construïda de 500 metres quadrats -440 dels quals són útils- i consten dels següents equipaments: dos vestidors per a col·lectius (homes/dones) de 60 metres quadrats cadascun, dos vestidors per a grups de 60 metres quadrats cadascun, infermeria, magatzems, sala de màquines i vestíbul.

Una de les principals novetats de l’equipament és la disposició dels vestidors per a grups i per a col·lectius -usuaris individuals-, que permetrà la separació de l’ús d’aquest espai, cosa que no era possible en els anteriors mòduls. Entre les principals característiques d’aquest edifici, destaca la seva integració a l’entorn i la lluminositat que tenen els vestidors. Un altre aspecte destacable és que l’aigua calenta sanitària (ACS) funciona mitjançant plaques solars, complementada amb gas propà.

Les obres al nou edifici de vestidors han tingut un cost d’1.000.000 d’euros i han anat a càrrec de les empreses constructores Obycall i Ingisa. La inversió realitzada des de l’any 2009 per millorar la zona esportiva municipal de la Devesa ha estat d’uns 2.400.000 € aproximadament i ha inclòs altres actuacions com les tres pistes de tennis i les dues de pàdel, les millores en el vas i la platja de la piscina, l’ampliació del sistema de filtració, la zona de vòlei i de tennis platja, la nova sala de tractament físic i químic de l’aigua i les noves zones d’estada.

La zona esportiva de la Devesa té un ús elevat, sobretot durant la temporada d’estiu -l’any passat va tenir 35.000 usos-. Aquest any el període d’obertura de les piscines d’estiu serà del 15 de juny al 9 de setembre.