Detinguts dos asfaltadors de camins per estafar a un pagès

Li van oferir arreglar el camí per 400 euros i després el van obligar a pagar-ne 5.000

El succés es remunta al 5 de juny passat. Un home es va presentar a la finca del veí de Forallac i li va proposar asfaltar un camí de la seva finca per 400 euros. El propietari va acceptar l'oferta verbal i l'endemà al matí una colla d'homes es van presentar per fer la feina.

L'endemà, un cop asfaltat el camí, dos homes es van presentar a la granja per cobrar la feina. La factura, però, pujava a prop de 5.000 euros. El propietari de la finca es va negar a pagar i els homes, segons la policia, l'haurien amenaçat amb un pal de fusta. La presumpta amenaça va fer efecte, ja que l'home va pagar els diners.

Tot plegat va ser investigat pels Mossos fins que el 7 de juny es va detenir Neil H., i dos dies més tard James R.

També s'ha identificat vuit persones com a integrants de la trama i s'ha comissat una furgoneta i un camió per transportar maquinària.

La investigació continua oberta ja que tant la Policia Local de Palafrugell com els Mossos de la Bisbal sospiten que hi pot haver més persones estafades.

El detingut Neil H., que té antecedents, va passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà el 8 de juny. Va ser deixat en llibertat amb càrrecs. A James R. no li consten antecedents i serà citat properament per l'autoritat judicial competent.