Presó per als dos lladres que van intentar matar d'una pallissa l'empleat del bar Tragos

Els detinguts són dos joves de 18 i 22 anys i un d'ells té 14 antecedents per diversos delictes

  • Toulan sota una dutxa © Facebook
    Toulan sota una dutxa © Facebook
  • Mehdi Toulan amb dues armes de foc © Facebook
    Mehdi Toulan amb dues armes de foc © Facebook
Els Mossos d'Esquadra van detenir els nois, Aalae Eddine Toulai, de 18 anys, i Medhi Touil, de 22 anys i nacionalitat marroquina, divendres passat però van prorrogar la detenció i no han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 fins aquest dimecres. El jutge els ha enviat a presó com a presumptes autors d'un robatori violent al bar i de l'intent d'assassinat del treballador del local. L'home va ser atès pel sistema d'emergències mèdiques, que el va assistir al lloc dels fets, i va ser traslladat a l'hospital en estat molt greu a conseqüència de les lesions ocasionades. Li quedaran greus seqüeles per l'atac.

Els Mossos van poder localitzar diferents proves del delicte en un domicili de la ciutat de Girona a partir de les gestions dels investigadors i amb la informació facilitada per la Policia Local de Girona. Van detenir la llogatera del pis dilluns però la van deixar en llibertat aplicant-li mesures cautelars per encobrir els fets.

Antecedents, armes i Bin Laden

A Medhi Touil li consten fins a 14 antecedents per diversos delictes i té un llarg historial de problemes amb les drogues. Fonts properes al cas asseguren que també té obert un expedient d'expulsió per part del CNP.

El jove viu amb sis membres més de la seva família en un pis situat prop de l'Hospital Santa Caterina de Salt i és conegut pel seu fort caràcter violent. Precisament a la seva compta de Facebook es pot observar com apareix en diverses fotografies en possessió d'armes de foc, sota els efectes de les drogues i fent apol·logia del terrorisme islamista.

Fins i tot té publicada una fotografia de Bin Laden on hi té escrit "Bin Laden no ha mort, Al Qaeda no descansa".