Girona desmenteix Guanyem que els acusava de tancar demà el pavelló que acull sensesostre

L'equip de govern acusa l'oposició d'intoxicar

L'Ajuntament de Girona ha desmentit a través d'un fil a les xarxes socials de la regidora de Drets Socials, Núria Pi, que demà diumenge es tanqui el pavelló Palau II on s'allotgen els sensesotre durant la crisi sanitària, tal i com assegura Guanyem Girona en un comunicat.
Pi deixa clar que "demà no es tanca res" i que el recinte es mantindrà obert fins el proper dimecres 10 de juny. La regidora explica que a partir d'aquell moment el pavelló ha de quedar lliure per tal de poder reprendre totes les activitats habituals que s'hi practiquen. De totes maneres, Pi deixa clar que treballen amb tots els usuaris per tal de poder cobrir el màxim de necessitat que tinguin, i lamenta l'actitud de Guanyem Girona a qui acusa d'"intoxicar".
 
Pi remarca que fins aquest dissabte hi ha 45 persones al pavelló, i que en els moments "més durs" del confinament eren 80. "Molts han marxat per voluntat pròpia un cop la situació s'ha anat relaxant, i abans s'ha parlat amb cadascun d'ells per saber destinacions i necessitats que podíem cobrir", ressalta.