Guanyem Girona denuncia ''falta de transparència'' en relació al dormitori per a sensesostres

La formació lamenta que el consistori no hagi informat que dilluns es tanca

Guanyem Girona acusa el govern municipal de la ciutat de "falta de transparència" en relació al dormitori per a persones sensesostre instal·lat al Pavelló de Palau II. La formació denuncia que ningú els ha informat en relació a que aquest diumenge sigui l'última nit que els usuaris podran passar en aquest espai, habilitat arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.
En aquest sentit, Guanyem Girona assegura que han hagut de ser entitats municipals o treballadors els qui els posessin en alerta sobre aquesta circumstància. A més, el partit lamenta que l'equip de govern liderat per Marta Madrenas els hagi "ignorat" cada vegada que han demanat un pla de desconfinament i una solució per als sensesostre.
 
Guanyem Girona atribueix aquesta "manca d'informació" a tres problemes que, a criteri seu, arrossega des de fa temps el govern de JxCat. D'una banda, consideren que existeix "una manca de voluntat de portar una administració realment transparent amb la resta de grups municipals i la ciutadania". En aquest sentit, recorden que la setmana passada Guanyem ja va denunciar l'ERTO de Fira de Girona, que es va decidir sense consultar el patronat, del qual el cap de l'oposició i portaveu del grup municipal de Guanyem, Lluc Salellas, n'és membre.

D'altra banda, consideren que el govern municipal es veu "superat per la situació" actual de pandèmia. Finalment, Guanyem considera que el govern Madrenas està "deixant de banda" els problemes socials".