La regió de Girona registra dues morts per coronavirus i se situa amb 747 en total

Les darreres hores no s'ha donat d'alta cap pacient

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat avui que les darreres hores han mort dues persones per coronavirus, el que representa un acumulat de defuncions a la regió sanitària de Girona de 747 en total.

Desglossat s'especifica que en total ja han mort en hospitals i sociosanitaris 325 total, en residències 227 en total, 121 domicilis i 74 no estan classificats -inclou casos positius i sospitosos-.

Pel que fa al nombre de casos hi ha un total de 6.291 contagiats, 58 més que ahir. Salut calcula que hi ha 26.462 persones a qui no se'ls ha fet la prova però són casos sospitosos de tenir Coronavirus SARS-CoV-2, 837 més que el ahir. En quant a les altes hospitalàries s'han registrat 2.446 (les mateixes més que ahir).

Pel que fa a persones hospitalitzades per coronavirus n'hi ha 163 a la regió sanitària (13 menys que ahir) de les quals 17 es troben en estat greu (dues menys que ahir).

D'altra banda el nombre de professionals sanitaris contagiats ara mateix són 45 són professionals sanitaris (quatre menys que ahir).