Maria Coma presentarà el seu nou treball Magnòlia a l’Auditori de Girona

Coma actuarà acompanyada del Quartet Brossa, que també ha col·laborat en la gravació del disc

En aquest nou treball Maria Coma atorga tot el protagonisme al piano, que esdevé més profund, més madur i treballat com a obra completa, més enllà de la música: hi engloba els vídeos fets per ella mateixa en Super8, els dissenys i el directe.
 
Més proper a treballs de grups com Patrick Watson, Joanna Newsom o Silver Mount Zion, Coma, amb Magnòlia, fa un pas endavant que equival a fer un salt al buit: l’artista, molt més madura creativament, està disposada a arriscar-se.
 
Maria Coma

Maria Coma va començar de molt jove en el món de la música i al 2006 va autoeditar la seva primera maqueta _m, gravada a casa. El 2007 va engegar un projecte juntament amb Pau Vallvé, anomenat 'u_mä' amb qui va treure el seu primer disc, 'u_mä' (Error Lo-Fi, 2007).
 
El 2009 va editar el seu segon disc, el primer com a Maria Coma, titulat 'Linòleum' (Amniòtic Records, 2009). La gira va durar més d’un any i mig (de setembre de 2009 a març de 2011), van fer uns 60 concerts i de tot plegat en va sortir un disc en directe: 'Linòleum en Concert' (Amniòtic Records, 2011). Durant la gira del 'Linòleum' va anar madurant musicalment cap a noves direccions i va estar composant aquest darrer treball que presentarà a l’Auditori de Girona acompanyada de la seva banda: Pau Vallvé (bateria i ambients sonors), Nico Roig (guitarres i textures) i Jordi Casadesús (contrabaix i baix elèctric).