Miquel Abras estrena un videoclip satíric sobre els anuncis d'estiu de cervesa

"Ocells de nit" s'ha rodat íntegrament a Palamós · Compta amb la participació de Manel Piñero (l'Homo APM)

Arriba l'estiu i Miquel Abras ha volgut utilitzar el tema "Ocells de nit" per fer una sàtira dels anuncis de cervesa que per aquesta època de l'any omplen les cadenes de televisió. El videoclip, protagonitzat per Manel Piñero (Homo APM), ens presenta un grup d'amics que tenen intenció de gaudir junts dels paratges de Palamós en el que hauria de ser una idíl·lica estada. Amb tot, les coses no acostumen a ser com les pinten els anuncis i això és precisament el que els guionistes de la productora Atomik.cat han volgut deixar clar en la realització d'aquest vídeo.

"Feia un any que coneixia a Piñero i teníem moltes ganes de treballar junts. Aquesta ha estat la nostra oportunitat per fer-ho i no descarto que ho tornem a repetir en un futur", apunta Abras en declaracions a AraGirona.cat i afegeix que "la intenció del vídeoclip és mostrar una cara diferent dels anuncis d'estiu feta en clau d'humor, irònic i més realista".

El cantant bisbalenc assegura que la història del vídeo "Ocells de nit" podria tenir continuïtat en properes realitzacions i que també podrien comptar amb la presència de Piñero. La resta d'actors que participen en aquesta aventura estiuenca són Glòria Pérez, Judith Teruel i Xavi Narro. La propera actuació de Miquel Abras és aquest diumenge al SiKim d'Empuriabrava.