Mor un camioner en precipitar-se al buit per un viaducte des d'una alçada de quinze metres

S'ha avisat dels fets cap a dos quarts de cinc de la matinada, uns fets que han tingut lloc a l'Eix Transversal, a Santa Coloma de Farners

Segons el Servei Català del Trànsit, el punt exacte de l'accident ha estat el quilòmetre 220,6, al viaducte de les Fosses. La víctima de l'accident és Jesús G. G., veí d'Alacant de 49 anys i de nacionalitat espanyola.

A les vuit del matí es continua regulant el trànsit a través de pas alternatiu. En la incidència hi treballen vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles de Bombers i s'hi ha traslladat dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'hora de l'accident

Pel que fa a l'hora de l'accident, cal destacar que cap a quarts de cinc de la matinada s'ha detectat la tanca del viaducte esbotzada i s'ha descobert el camió quinze metres avall. Podria haver-hi caigut hores abans, però.

Segons s'ha pogut saber de fonts properes a la investigació de l'accident, cap a la una de la matinada s'ha detectat que hi havia hagut un trencament d'un cable de fibra òptica al punt de l'accident. És per això que no es descarta la hipòtesi que fos a aquesta hora que el camió ha caigut pel viaducte.

(Visita la galeria d'imatges)