Els taxis de Roses es desinfectaran amb màquines d'ozó

Després de cada servei s'eliminarà tota possible resta de coronavirus

L'empresa municipal Rosersa ha començat a instal·lar una presa elèctrica a la parada de taxis de Roses (Alt Empordà) situada davant del monument al Pescador, a l’avinguda de Rhode. Aquesta presa permetrà la connexió de la màquina d’ozó adquirida pel gremi de taxistes per desinfectar els vehicles després de cada servei.

Amb aquesta instal·lació, es vol garantir la seguretat i protecció de conductors i usuaris d’aquest servei de taxis durant la crisi sanitària de la covid-19, practicant una desinfecció integral dels vehicles cada cop que aquests realitzin un desplaçament amb un client. D’aquesta manera, en finalitzar cada servei, els taxis procediran a la higienització i esterilització de l’interior dels cotxes, a fi d’evitar possibles contagis.

La desinfecció per ozó consisteix a omplir un espai tancat sense presència de persones amb aquest gas derivat de l'oxigen, amb efectes antibacterians i antivirals. D’aquesta manera, el gas arriba allà on la neteja manual no ho fa, garantit una major efectivitat.