Girona inicia un servei d'assessorament a comerciants, hostalers i restauradors per reobrir el seus negocis

També farà sessions formatives en línia sobre les noves mesures de seguretat a implementar

L’Ajuntament de Girona ha anunciat que posarà en marxa un servei per assessorar els comerços i establiments d’hostaleria i restauració de la ciutat sobre les mesures que han d’emprendre per poder obrir els seus negocis.

A través del telèfon 972 419 080 i del correu electrònic promocioeconomica@ajgirona.cat, el Servei de Comerç atendrà a partir de demà els dubtes dels comerciants i restauradors. L’atenció es farà de les 11 h a les 14 h i s’allargarà fins que s’arribi a l’última fase del desconfinament. A més, l’Ajuntament recopilarà els dubtes més freqüents i els difondrà tant per les xarxes socials com pel web municipal, a través d’un llistat de pregunta i resposta.  

En la mateixa línia, el consistori organitzarà pels comerciants i restauradors sessions formatives en línia per donar a conèixer les accions previstes i les mesures de seguretat que cal implementar. Està previst que les xerrades comencin el pròxim dilluns 11 de maig. A més, aquesta setmana es penjarà  al web de l’Ajuntament un document amb informació teòrica sobre totes les mesures; que s’anirà actualitzant a mesura que es passi a una nova fase de desconfinament.