Abertis anuncia un dispositiu especial pel #novullpagar del 20 de maig

La companyia assegura que les mobilitzacions poden afectar el servei i la seguretat viària dels conductors

Aberts ha informat aquest matí mitjançant un comunicat que, amb motiu de les concentracions del #novullpagar convocades pel proper diumenge 20 de maig, el servei ofert per la companyia "podria veure's afectat aquell dia". En aquest sentit, la companyia explica que amb l'objectiu d'assegurar un "nivell adequat de servei als seus clients", l'empresa ha previst "les mesures necessàries al seu abast per tal de garantir la seguretat viària i minimitzar els efectes sobre la fluïdesa dels desplaçaments a la seva xarxa d'autopistes a Catalunya".

Per tal de planificar els desplaçaments i obtenir més informació sobre l'estat del trànsit, la companyia recomana als seus clients consultar la web www.autopistas.com, així com els canals d'informació habituals.

Instruccions a la premsa

Abertis no permetrà als periodistes moure's lliurement pels peatges tal i com va passar en les mobilitzacions del passat 1 de maig. En aquesta ocasió la concessionària ha previst zones habilitades expressament pels mitjans de comunicació d'on no en podran sortir. Aquestes se situaran exclusivament als peatges de Martorell, Mollet, La Roca, Vilassar, Girona Sud i Vallcarca quedant la resta de peatges de les autopistes d'Abertis exclosos d'aquest procediment.

Pel que fa a les dades amb el balanç de conductors que hauran fet un #novullpagar al llarg del diumenge la companyia farà un recompte que comunicarà a dos quarts de nou del vespre.