Centenars de persones omplen Girona en la sortida vespertina per passejar i fer esport

La Devesa i el Barri Vell van ser les zones més concorregudes

  • El carrer de les Ballesteries, ple de gom a gom. Sergi Ferrés @sergiferr
    El carrer de les Ballesteries, ple de gom a gom
    Fotos: Sergi Ferrés @sergiferr
  • Les escales de la Catedral, plenes de gent. Sergi Ferrés @sergiferr
    Les escales de la Catedral, plenes de gent
    Fotos: Sergi Ferrés @sergiferr

La ciutat de Girona es va omplir ahir al vespre de ciutadans durant la segona sortida permesa al llarg del dia per a fer esport o passejar.

Les zones més concorregudes van ser el Barri Vell i la Devesa. Mentre en la primera zona la majoria decidia passejar, en la segona t'hi aplegaven els que volien fer esport, malgrat les escales de la Catedral van ser un dels llocs escollits pels esportistes que es barrejaven amb d'altres que van decidir estirar les cames o fer-se fotografies davant el monument.

Les imatges que es van poder veure a la ciutat contrastaven amb la dels pobles de menys de 5.000 habitants on no hi han franges per a les sortides. Un exemple van ser els pobles de la plana de l'Empordà. A les onze del matí a Verges (Baix Empordà) la situació era de calma absoluta i amb prou feines hi havia veïns passejant per la mota, la zona on s'hi sol anar a fer esport.

On tampoc hi havia aglomeracions ha estat a Monells, un poble que rep ciclistes de localitats veïnes i on hi ha moltes segones residències. La Bruna, una veïna del poble, va sortir a fer un vol amb els seus dos fills, en Cesc i la Rita i explicava que estan "molt tranquils" perquè no tenir restriccions els permet escollir en funció del temps o de la quantitat de gent que hi hagi al carrer quan sortir.