La Policia Local de Platja d'Aro deté un home per maltractar la parella durant el confinament

La víctima ha anat fins a la comissaria per denunciar el seu company

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) ha detingut aquest dijous un home per maltractaments en l'àmbit de la llar.

Cap a les nou del matí, la jove s'ha presentat a la comissaria de la Policia Local de Platja d'Aro demanant ajuda. Estava molt alterada i tenia hematomes a la cara i en diverses parts del cos. La noia, que té 30 anys, ha explicat que s'havia escapat del pis on convivia amb la seva parella perquè ell l'havia maltractada.

Els policies han intentat calmar-la i li han donat mesures de protecció contra la covid-19 (guants i mascareta) perquè, quan ha entrat a comissaria, tan sols duia una petita bossa. La jove ha explicat als agents que el seu company l'agredia i que l'última vegada que l'havia picat va ser dimarts al vespre. Aquell dia, a més, també li havia trencat el mòbil per evitar que pogués comunicar-se.

La jove ha explicat que aquest matí ha pogut marxar del domicili i anar corrents fins a comissaria. Després que els donés l'adreça, els agents han anat fins allà i han detingut el seu company per un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar amb lesions L'home, de 34 anys, no té antecedents. Quan la policia l'ha emmanillat, no ha oposat resistència.

La Unitat d'Atenció a la Víctima de la Policia Local de Platja d'Aro ha atès la noia i l'ha traslladada fins al CAP perquè els metges l'examinessin. Després, la jove ha interposat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra i se l'ha portat fins a un altre pis.