Salt reorganitza la plantilla de la Policia Local després de detectar-se 12 positius

Avui s'han desinfectat la comissaria i els vehicles

Els comandaments de la Policia Local de Salt (Gironès) han reorganitzat els grups de treball després que ahir es van detectar dotze casos de positius de covid-19 entre la plantilla de 53 membres. Tots els agents són asimptomàtics, es troben en perfecte estat, i ja es troben confinats als seus domicilis.

Seguint tots els protocols establerts, durant aquesta nit s'han realitzat tasques de desinfecció de les instal·lacions de la comissaria i, després de la reestructuració dels torns, la policia continua realitzant amb normalitat tots els seus serveis.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Salt, Toni Vidal, destaca que “en poques hores hem reorganitzat els torns i voldria agrair la predisposició absoluta de tot el cos per continuar donant el servei a la vila”.

Els tests ràpids s’han es van fer ahir formen part dels 1.350 que s’han repartit aquesta setmana entre les policies locals de les comarques gironines. Aquesta bloc de tests forma part dels 12.000 que recentment va adquirir la Diputació de Girona i que, validats pel departament de Salut, s’han fet arribar també a hospitals, centres d’atenció primària i geriàtrics.

Toni Vidal també demana que es puguin fer tests als agents dels Mossos d'Esquadra: "Segurament algun agent també donaria positius i és asimptomàtic, estem a l'espera que també els hi puguin fer les proves a ells". Vidal recorda que, excepte despatxos, els espais de la comissaria són compartits i, de fet, sovint hi ha patrulles mixtes formades per un agent de cada cos. De moment, exposa, l'ajuntament té constància que dos mossos que havien estat en contacte amb agents de la Policia Local que havien donat positiu també estan en aïllament a casa seva.