El SonarKids se celebrarà al Port de la Selva els dies 26 i 27 de maig

Fins ara, el festival creat per Sónar per al públic familiar es feia a Barcelona

Aquest any, el SonarKids, a partir d'ara SonarKids Music, canvia la ciutat de Barcelona per El Port de la Selva. El dissabte 26 i diumenge 27 de maig pares, mares, nens i nenes podran ballar i divertir-se amb els artistes del festival. En aquesta ocasió, el públic més menut podrà ballar al ritme de la música de Miqui Puig i dels Pioneer Dj Kids, els joves alumnes del taller de djs que dirigeix Rosa Amuedo.

A més, també tindran l'oportunitat de sentir la música de Barbara i els Morenos. La Barbara, belga de naixement, va aprendre català a través dels contes infantils i la tradició oral de la nostra terra, i d'aquí en surt el seu espectacle, on canta aquestes històries acompanyada pels 'morenos': en Joan Pons (d'El Petit de Cal Eril) i en Mau Boada (d'Esperit! i Les Aus).

Després de l'èxit de l'any passat, la companyia Brodas torna al SonarKids per mostrar les seves coreografies i presentar Varium Kids, un grup de ballarins de nens i nenes d'entre 12 i 16 anys. Les cançons populars catalanes de totes les èpoques i els estils són la matèria primera de The Penguins, que les converteixen en temes de reggae i ska de Jamaica, fent-les molt més ballables i divertides.

Finalment, els assistents al SonarKids Music tindran l'oportunitat de conèixer el rei del beatbox al nostre país, Markooz, i SuperHugo DJ, provinent de l'àmbit audiovisual i membre del popular col·lectiu de discjòqueis dels anys 90 Touché.