Primera mort per coronavirus al sociosanitari de Lloret de Mar

Hi ha 40 pacients i 18 treballadors contagiats

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha confirmat que avui s'ha produït la primera mort per covid-19 al sociosanitari de Lloret de Mar.  En aquests moments hi ha 40 pacients que han donat positiu per coronavirus SARS-CoV-2.

Segons informava dilluns la corporació, els empleats afectats ja estan confinats. Les proves s'estan fent als residents que han estat en contacte amb altres positius o que tenen simptomatologia lleu amb l'objectiu de saber amb exactitud quina és la situació al centre. La direcció del sociosanitari ressalta que han pres les mesures pertinents seguint els protocols dictats pel Departament de Salut.
 
Així, les plantes s'han sectoritzat i els pacients positius estant aïllats a les seves habitacions per protegir, d'aquesta manera, la resta de pacients que no estan afectats.
A més, també subratllen que estan fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes i, alhora, vigilen de prop l'evolució de totes les persones per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.