Dos detinguts per dur 4,5 quilos en cabdells de marihuana i saltar-se el confinament a Fornells

Van intentar esquivar un control a l'N-II

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres dos homes, de 31 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar pels volts de les 20:30 hores, quan una patrulla, que estava fent tasques de control per garantir el compliment de les mesures de confinament per la covid-19, va detectar un vehicle circulant per la carretera N-II, al terme municipal de Fornells de la Selva, que en veure la presència policial va fer una maniobra evasiva.

Els agents van interceptar poc després el vehicle i van observar que els dos ocupants tenien una actitud nerviosa. Davant la possibilitat que haguessin comés algun il·lícit penal, es va procedir a l'escorcoll del vehicle. Al maleter hi havia dues bosses de plàstic precintades que desprenien una forta olor de marihuana. A l'interior d’aquestes hi havia 4,650 grams de cabdells de marihuana, fet que va motivar la detenció dels dos ocupants, al quals també se'ls va denunciar per incomplir les mesures de confinament.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.