Entren a la força en un apartament, s'hi queden a dormir i roben la tele al marxar

Els arrestats són dos joves de Vic que van aprofitar l'estada al pis de Pals on, fins i tot, es van beure una ampolla de vi

Els detinguts són Marc V. M., de 25 anys i veí de Vic, i Aleix A. C., de 22 any i també veí de la capital d'Osona. Els dos joves, que són amics, havien anat a un concert 'skin' a la zona del Baix Empordà i quan en van sortir es van proposar forçar un domicili per quedar-s'hi a dormir.

Els dos joves van anar fins a la urbanització de Sa Punta -on hi ha moltes segones residències- on van entrar per la força a un apartament aprofitant que els propietaris no hi eren. Els joves van passar-hi la nit i van, fins i tot, beure's una ampolla de vi que hi havia al domicili i també hi van estar fumant. Abans de marxar, a més, se'n van endur la televisió i un aparell de TDT.

Els fets haurien passat entre els dies 21 i 24 d'abril. Les investigacions policials van culminar, el dia 2 de maig, amb la detenció dels dos lladres a la Bisbal d'Empordà. Els dos joves no tenen antecedents i han quedat en llibertat provisional a l'espera que els citi el jutge a declarar.