Denunciats per acampar i pescar al pantà de Susqueda en ple confinament

Van muntar un tendal i dur una barca inflable

Els Agents Rurals van denunciar ahir un grup de persones que havien acampat, feien foc i pescaven al pantà de Susqueda, durant l'estat d'alarma, trencant el confinament.

Els infractors havien aixecat un tendal de campanya en un camí lateral del pantà, desplegant tot el material necessari –canyes, rodets i barca inflable- per a la pesca continental.

Els Agents Rurals els van enxampar i denunciar, i recorden que la pesca continental no està permesa durant l'estat d'alarma. Durant la jornada d'ahir dissabte, es van aixecar 27 actes i fer 10 denúncies per incomplir el confinament.

Aquesta, però, no va ser l'única actuació que va fer el cos a Susqueda. I és que uns metres més avall van enxampar una altra persona, que no anava amb aquest grup de tres, pescant al pantà. Els agents van acostar-s'hi i li van demanar que respectés el confinament que estava decretat per l'estat d'alarma i se'l va sancionar.

Els Agents Rurals els recorden que la pesca continental no està permesa durant l'estat d'alarma. Durant la jornada d'ahir dissabte, es van aixecar 27 actes i fer 10 denúncies per incomplir el confinament. Entre les quals el cas d'una dona que va sortir a passejar amb el seu gos de més de 12 anys –no habituat a caminar tant- i que va haver de demanar ajuda després que l'animal es desplomés esgotat.