Detingut a Girona per robar el mòbil a una dona a punta d'escopeta d'aire comprimit

La Policia Municipal el va acabar arrestant a la Vall de Sant Daniel

La Policia Municipal de Girona ha detingut un home de 37 anys per robar el mòbil a una dona amenaçant-la amb una escopeta d'aire comprimit. Els fets van passar aquest divendres pels volts de la una del migdia a la zona de la Vall de Sant Daniel.
Els agents van rebre l'avís que alertava d'un home que duia una escopeta a la mà i que havia pujat a un vehicle i marxat del lloc amb l'arma. Aleshores, la policia va iniciar la recerca del sospitós amb controls als accessos de la Vall. Minuts més tard, els agents van localitzar-lo a la plaça de Sant Pere, sobre la plataforma del riu Galligants. En el moment d'identificar-lo, l'home no duia l'arma a sobre, però gràcies a la col·laboració ciutadana, es va poder localitzar en el domicili del detingut.
 
Allà, els policies van comprovar que es tractava d'una escopeta d'aire comprimit. També es va poder esbrinar que l'home havia amenaçat la dona i li va robar així un telèfon. Els Mossos s'han encarregat ara de la investigació i el detingut està pendent de passar a disposició judicial per respondre d'un delicte de robatori amb intimidació.