Albert i Ferran Adrià obriran el 2013 a Londres un local de còctels i 'snacks

Els germans estan buscant socis a la capital britànica i encara han de trobar local

Ferran Adrià s'ha desplaçat a Londres amb motiu de la gala de 'Restaurant Magazine' i, aprofitant la presència de desenes de periodistes de tot el món, ha donat a conèixer un altre dels projectes que, conjuntament amb el seu germà Albert, faran realitat en els pròxims mesos.

Segons ha explicat, el seu germà fa temps que se sentia atret per la capital britànica. "És el lloc ideal per a un local com aquest, Londres és una ciutat molt cosmopolita i a la gent li agrada molt la fórmula del còctel i l'snack", ha justificat. Segons ha detallat, fa només un mes que el seu germà va decidir tirar endavant el projecte i, per tant, calculen que necessitaran un any i mig per poder posar en marxo el 41º a Londres.

De fet, els germans Adrià encara no tenen decidit l'emplaçament però Adrià ja ha avançat que buscaran un local més gran que el del Paral·lel, a Barcelona. "Serà quatre o cinc vegades el 41º de Barcelona", ha explicat Adrià. Els treballs ara se centren, segons ha indicat, en trobar un soci a Londres per poder impulsar el projecte. "Fins al moment hem tingut moltes propostes però serà l'Albert qui decidirà", ha manifestat.

Adrià ha recordat que la seva tasca principal ara està en dissenyar la BulliFoundation però, de la mateixa manera que el seu germà ha estat sempre present en el projecte del Bulli, ell també està a la seva disposició per impulsar aquesta cocteleria a la capital britànica. Segons ha explicat, el projecte conservarà l'esperit del local de Barcelona però "millorat". "Aprofitarem per aportar tot el què hem après en aquests mesos de vida del 41º per aplicar-ho al nou local de Londres", ha manifestat.