L'Ajuntament i el Viver d'Empreses de Salt redissenyen l'oferta formativa per seguir els cursos online

S'han impulsat noves propostes enfocades a la restauració i l'alimentació per adaptar-se a la nova situació

L'Ajuntament de Salt i el Viver d'Empreses del municipi han redissenyat l'oferta formativa per tal que els usuaris puguin seguir els cursos que fan, a través de la xarxa.
En concret s'han adaptat tallers que es eren presencials i que, com a conseqüència de l'estat d'alarma, no es poden seguir físicament. Una part d'aquests cursos estan dirigits a persones que estan a l'atur, a d'altres que volen canviar de feina, però també a emprenedors i empreses. A més, també s'han impulsat noves propostes per a aquelles persones que treballen o volen fer-ho en el món de la restauració i l'alimentació. En aquest cas, la formació online va en la línia de fer més fàcil l'adaptació a la nova situació després de la crisi.
 
En concret, hi ha cinc ofertes de cursos diferents: Reformular el negoci amb el repartiment a domicili, elaborar un pla de comunicació en nou passos, geocalitzar el teu negoci amb 'Google my Business', com gestionar un negoci d'alimentació en temps de crisi i un relacionat amb l'escandall dels productes per millorar el rendiment del negoci. Els cursos es posaran en marxa el proper 16 d'abril.