Salt truca 1.300 persones majors de 70 anys per atendre'ls durant la crisi sanitària

Més de trenta persones fa la tasca d'acompanyament i recopilació d'informació

Salt (Gironès) intensifica el dispositiu d'acompanyament a la gent gran. Un equip de trenta persones està trucant a més de 1.300 persones majors de 70 anys de la vila per fer un acompanyament personalitzat amb l'objectiu de respondre a les necessitats que puguin sorgir durant la crisi sanitària del coronavirus.
L'ajuntament ha posat en marxa un nou dispositiu per incrementar el contacte amb els avis de la vila. D'aquesta manera, a més, poden recopilar informació per respondre de la millora manera possible. La regidora de Gent Gran, Isabel Alberch, subratlla en un comunicat que, intensificat el programa, l'ajuntament posa el focus en un dels col·lectius més vulnerables.
 
"Som conscients que, al mateix temps, estan vivint d'una forma especial aquest confinament”, ha remarcat Alberch que destaca que, a partir de les trucades, poden anar detectant si necessiten algun tipus de suport de serveis socials o un suport logístic que el consistori ja té dissenyat des de la borsa de voluntaris creada al municipi.

Donant suport a la campanya hi ha els dos tècnics de l'àrea de la Gent Gran del consistori que són els encarregats de gestionar tota la informació que es va recollint i, si es considera necessari, fer la derivació a altres serveis.