Absolt l'home acusat de tallar la cara a un home a un bar de Blanes

La sentència recull que no queda provat que el processat fos l'autor de l'agressió

L'acusat, que té antecedents penals, s'enfrontava a tres anys de presó per uns fets que van tenir lloc el 22 de maig del 2008 al bar Tanger de Blanes. Per la seva banda, la defensa en demanava l'absolució.

La víctima va relatar davant la policia que va ser agredit amb un ganivet pel processat quan va anar a obrir la porta del bar. Durant la vista oral, celebrada el passat 10 d'abril als Jutjats de Girona, l'informe forense no va poder acreditar que la lesió fos a causa d'una navalla o un ganivet.

Durant el judici, la víctima tampoc es va mostrar convincent a l'hora de reconèixer l'agressor. Segons recull la sentència, en un primer moment -i a preguntes del fiscal-, la víctima va fer un reconeixement "gairebé convincent". No obstant això, a preguntes del lletrat de la defensa, Jordi Colomer, va dir que no seria capaç de reconèixer el seu agressor si se'l trobés pel carrer.

Tant davant la policia com davant del jutge, Salaheddine el Mahdali ha negat haver agredit la víctima i, fins i tot, va aportar detalls del presumpte autor que seria conegut d'alguna de les persones que es trobaven al bar en el moment de l'agressió. Un dels testimonis que estava amb l'agredit en els moment dels fets no es va presentar al judici, tot i ser proposat com a prova per part del fiscal.

Per tots aquests fets, la jutgessa ha absolt l'acusat per considerar que no hi ha proves suficients per incriminar-lo.