Enxampen tres homes que transportaven 9.000 euros en droga dins el seu vehicle a la Jonquera

Se’ls va intervenir haixix, marihuana, cocaïna i heroïna

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’abril a la Jonquera tres homes, d’edats compreses entre els 36 i 41 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a El Perthus i Salon de Provence, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar el mateix 5 d’abril durant un patrullatge preventiu per la Jonquera per tal de garantir l’aplicació de les mesures de confinament. Tot i l’estat d’alarma que restringeix els desplaçaments els agents van detectar un vehicle, amb plaques franceses, que circulava per la N-II.

Davant les respostes evasives i el nerviosisme que presentaven els tres ocupants, els agents van decidir escorcollar el vehicle.

Ocult a l’interior, amagat en unes jaquetes sota el seient del copilot, van trobar diverses substàncies empaquetades i dosificades amb 204,37 grams d’haixix, 2,19 grams de marihuana, 99.25 gams d’heroïna i 33,65 grams de cocaïna.

El valor total de la droga que transportaven segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents seria de 9.149 euros.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.