La il·lustradora figuerenca Wäwä, nova ninotaire d'AraGirona.cat

L'artista s'estrena per Sant Jordi amb una vinyeta on mostrarà situacions quotidianes dels seus personatges

Alba Falgarona (coneguda popularment amb el nom artístic de Wäwä), va iniciar els seus estudis artístics amb la carrera de Belles Arts el 2004. Els coneixements que s'impartien a les aules no la deixaven prou satisfeta, així que va decidir sortir-ne i centrar-se en el món de la il·lustració practicant a casa seva. El 2009 va fer un curs impartit per l'il·lustrador Ignasi Blanch i, finalment, també en va realitzar un altre a l'escola Joso de Barcelona.

El 2010 va il·lustrar el llibre “La historia de Datrebil” una novel.la autobiogràfica escrita per Montse Boher i editada per edicions EBE de Figueres. Una de les seves exposicions més importants va ser a Niu Espai Artístic de Barcelona, on hi va presentar l'exposició "Sutiliezas". Aquesta mateixa exposició es pot veure ara mateix a l'Espai Jove els Quimics de Girona, on ja hi ha mostrat la seva obra en anteriors ocasions. En l'actualitat treballa com a freelance i és l'encarregada de dur la imatge gràfica dels cartells de programació mensual del Sikim Café Teatre d'Empuriabrava.

Wäwä també és una de les responsables de l’Espai Aljub de Figueres, on hi ha una programació mensual d’exposicions de qualsevol disciplina i que també s'hi fan presentacions literàries.

La resta de treballs de Falgarona es poden veure a la seva pàgina web.