L'Associació de Comerciants de Palafrugell sorteja 2.000 euros per gastar en els seus establiments

Es faran quatre sortejos a raó de 500 euros cada setmana d'abril

L’Associació de comerciants de Palafrugell (Oohx!gen), amb la col·laboració de l’Institut de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (IPEP) han decidit iniciar una campanya conjunta amb l’objectiu d’incentivar el comerç local un cop finalitzi el confinament. La campanya també ajuda a promoure les compres als establiments del municipi i serveix per fidelitzar els clients.

L'associació, en vistes de les conseqüències que tindrà pel comerç la seva aturada i caiguda de vendes per la ciri sanitària, s'ha vist en la necessitat de donar un impuls per revifar l’activitat i intentar normalitzar la situació el més aviat possible, un cop finalitzi l’estat d’alarma. Aquesta situació ha portat a Oohx!gen a començar a treballar en aquest sentit iniciant una campanya de dinamització a les xarxes socials, dirigida al públic general i premiant la interacció dels participants.

Per aquest motiu, al llarg de les properes quatre setmanes del mes d’abril es realitzarà un sorteig per valor de 2.000 euros.

Les bases per participar es donaran a conèixer a les xarxes socials de l’associació Oohx!gen (Instagram @oohxigenpalafrugell). Cada setmana es realitzarà una pregunta concreta relacionada amb els quatre sectors principals: comerç, restauració, serveis i bellesa. Els usuaris hauran de contestar la pregunta a través de la xarxa i etiquetar a dos amics i a un negoci o comerç vinculat al sector en qüestió, també ser seguidors d’Oohx!gen. D’aquesta manera, s’entrarà al sorteig setmanal.

Només es podrà participar una vegada per setmana i, en cas de no complir les instruccions, el nom no entrarà en el sorteig que es farà de forma automàtica a través d’un programa informàtic. Cal informar també que els guanyadors de setmanes anteriors quedaran descartats per als següents sortejos. Cada setmana se sortejaran 20 xecs de diferents valors per bescanviar als establiments associats a Oohx!gen, amb un valor total de premis setmanal de 500 euros.

Tanmateix, des de l’Ajuntament de Palafrugell ja s’ha aprovat alguna mesura per pal·liar els efectes de la covid-19 a l’economia, com la reducció de la taxa d’ocupació de la via pública i de la taxa d’escombraries a comerços, que es reduirà proporcionalment al temps de vigència de l’estat d’alarma.

Calendari de dates de sortejos:
Dimecres 1 d’abril
Dimecres 8 d’abril
Dimecres 15 d’abril
Dimecres 22 d’abril