Torroella suspèn el Festival Internacional de Màgia pel coronavirus

S'havia de celebrar els dies 3 i 7 de juny

El Festival Internacional de Màgia (FIMAG) de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) no podrà celebrar la seva edició programada pels dies 3 i 7 de juny degut a la crisi del coronavirus. L'Ajuntament, com a organitzador, i l'empresa gestora del festival, Massís del Montgrí, han comunicat avui la seva cancel·lació.

La situació no ofereix "cap mena de garantia per poder celebrar el FIMAG, raó per la qual, malgrat tenir-ho tot a punt i haver venut un important nombre d'entrades, s'ha hagut d'acordar la seva suspensió", han apuntat en un comunicat.

En cas que s'aixequés el confinament i se suspengués l'estat d'alarma per les dates programades, tampoc es descarta que s'estableixi un període de transició fins restablir la normalitat, amb limitacions pel que fa als aforament dels espectacles. Davant d'aquest escenari incert, FIMAG s'ha vist forçat a cancel·lar el festival i començar a treballar en l'edició del 2021.

Els espectadors que ja havien comprat entrades per a espectacles de FIMAG’20 (Gran Gala Internacional i Jorge Blass) se’ls retornaran els diners de les entrades de forma automàtica a través del mateix canal pel qual les havien comprat.