L'alcalde de Sant Gregori dona el sou a dues campanyes per lluitar contra el coronavirus

Quim Roca reparteix els 1.250 euros

L'alcalde de Sant Gregori i president del Consell Comarcal del Gironès ha publicat un fil a Twitter per explicar que ha decidit donar el seu sou municipal per fer front al coronavirus, i animar a seguir el seu exemple. "He donat la meva retribució d'alcalde d'aquest mes per a dues campanyes per recaptar fons en aquesta situació d'emergència", explica Quim Roca.

En total, són 1.250 euros que ha repartit a parts iguals a cadascuna de les iniciatives. La primera és l'assaig clínic amb el lema 'Jo em corono', que impulsen diversos investigadors catalans. "La investigació és clau per trobar fàrmacs per frenar la transmissió del virus i també per desenvolupar una vacuna que ens permeti sortir amb garanties d'aquesta situació", explica Roca.

La segona és la campanya del Girona FC que porta per lema 'Guanyarem al covid-19' i que vol recaptar fons per als sanitaris de l'hospital Josep Trueta. "I en aquesta emergència sanitària el personal sanitari està fent un gran esforç i necessiten recursos per adquirir material de protecció per tractar els pacients", subratlla l'alcalde de Sant Gregori.

"Tota ajuda és important"

"Crec que en moments com aquest tota ajuda és important", diu al fil de twitter. "Ens trobem en una situació greu i complicada de la qual estic segur que en sabrem sortir més reforçats", precisa l'alcalde i president del Consell Comarcal. I conclou, fent una crida a seguir el seu exemple: "Cal contribuir des de tots els àmbits #TotAniràBé #EnsEnSortirem".