Detingut per clavar un cop de puny a un mosso fora de servei en un partit de futbol a Girona

La víctima jugava a futbol amb el seu equip i un jugador de l'equip contrari el va reconèixer com a agent dels Mossos

L'àrbitre, que va veure clarament l'acció i així ho va reflectir a l'acta, immediatament va expulsar l'agressor. Aquest fet va originar greus aldarulls entre jugadors i entre el públic assistent al partit.

Una vegada fora del camp, el jugador expulsat va continuar amenaçant de mort l'agent, que va haver de ser atès a causa de les agressions que va rebre.

Els Mossos d'Esquadra van ser alertats pels aldarulls d'ordre públic que s'estaven produint tant a dins com a fora del camp i es van presentar per garantir la seguretat i la integritat dels futbolistes i dels assistents a l'esdeveniment.

A causa de la gran afluència de persones, els agents van haver de muntar un cordó de seguretat al voltant del vestidor de l'equip visitant i del vestidor de l'àrbitre. Els agents van identificar l'agressor, però no el van localitzar. Hores més tard, Juan M. C. es va presentar juntament amb el seu advocat a les dependències dels Mossos de Girona i va quedar detingut per atemptat als agents de l'autoritat i una falta de lesions.

El detingut, que té antecedents, ha passat aquest dilluns al matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.