Detingut un jove de Torroella de Montgrí per robar en dotze domicilis durant el confinament

Es busca una segona persona que participava dels robatoris

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 26 de març, a la població de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), un home de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí d’aquesta població, com a presumpte autor de dotze robatoris amb força a interior de domicili, tres dels quals en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc a primera hora del dia 26 de març quan els mossos, juntament amb la policia local de Torroella de Montgrí, van iniciar un dispositiu de recerca després d’assabentar-se que s’estaven produint diversos robatoris amb força a l’interior de cases i apartaments de l’Estartit.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria es van adreçar al carrer Montgó ja que alguns veïns havien vist dos homes al jardí d’una casa que transportaven dos televisors.

Els agents municipals van veure com un d’ells fugia i es refugiava dins un edifici totalment abandonat de l’avinguda Roma. Mentre efectius d’ambdós cossos s’adreçaven a inspeccionar els possibles domicilis violentats, diverses dotacions de mossos van vigilar la finca on s’havia ocultat el presumpte lladre.

Finalment, se’l va localitzar amagat al costat d’unes plantes cobert de restes vegetals, moll i brut de fang. En l’escorcoll se li va localitzar, a la butxaca posterior del pantaló, un tornavís.

Al detingut se l’acusa de l’autoria de dotze robatoris amb força, tres d’ells en grau de temptativa, en cases i apartaments de segona residència, situades als carrers Montgó, Ferriola i Guillem de Montgrí de l’Estartit. Els agents van recuperar dos televisors sostrets d’aquests domicilis.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut, a qui no li consten antecedents, va ser posat en llibertat després de prendre-li declaració a l’espera de que sigui citat pel jutge.